Wenkbrauwstyling

&

Wimperstyling

 

De ogen en de wenkbrauwen zijn bepalend voor de uitstraling en uitdrukking van uw gezicht. Het Verven en Harsen van uw wenkbrauwen en wimpers zorgt voor een mooie vrouwelijke uitstraling. Geef uw wenkbrauwen en ogen de juiste behandeling, voor een natuurlijk mooie vorm en kleur.

 

 

 

De Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. Omdat je niet alleen de haartjes verft, maar ook de huid.

 

 

 

Wimper Lifting is een behandeling van uw eigen wimpers. De wimpers worden op een speciale manier gelift, uw wimpers krijgen een krul. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Wimper lifting is toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek lijkt het alsof de natuurlijke wimpers langer zijn waardoor u en wijder ogende en sprekendere blik krijgt.

 

 

Brow Lamination is een populaire trend van tegenwoordig. Deze behandeling geeft de wenkbrauwen tot 6 weken lang een lift en helpt asymmetrische wenkbrauwen, zoals haren die in verschillende richtingen groeien te corrigeren. Het resultaat is een mooie wenkbrauwvorm die er naturel maar wild uitziet.

Browlift werkt op dezelfde manier als een wimperlift en is ontworpen om een open blik te creëren. Het proces omvat het liften van wenkbrauwharen met behulp van verschillende crème oplossingen, zodat ze allemaal in de gewenste richting staan.

 

 

 

De One by One Wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met

een speciale lijm, die zacht en flexibel blijft. Het haartje is meestal dikker bij de aanzet en wordt dunner in het puntje. De haartjes hebben een C of D krul waardoor u wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions, anders dan bij nep wimpers. U ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op u eigen wimper haren. Wij werken uitsluitend met wimperextensions die zeer zacht zijn, gewichtsloos zijn en een mooie krul hebben.