In onze schoonheidssalon kunt u terecht voor huidverbeterende schoonheidsbehandelingen. Wij werken met het merk Ik Skin Perfection.

 

IK SKIN PERFECTION is een innovatief cosmeticamerk met hoogwaardige huidverbeterende producten die zacht zijn voor de gevoelige huid en daadkrachtig werken bij elk denkbaar huidprobleem. De 100% klinisch bewezen formulering, met groene cosmeceuticals, voeden de huid en hebben het vermogen om in de diepere huidlagen door te dringen.

 

Door een gedegen opleiding is onze IK SKIN SPECIALIST in staat ieder huidprobleem te verhelpen en een passend behandeltraject uit te werken. De gecertificeerde IK SKIN SPECIALIST start bij de bron van het huidprobleem en zorgt hiermee voor doelgerichte huidstructuur verandering op een milde maar zeer effectieve wijze!

 

Het “Healthy Reset” programma zorgt in 4 fasen voor een gezonde en vitale huid. Je huid zal in 4 tot 6 weken weer in haar oorspronkelijke staat teruggebracht worden. Tijdens het Healthy Reset Programma wordt de huidstructuur blijvend verbeterd en worden huidproblemen grondig aangepakt. De huid wordt gevoed met biologische en exclusieve groene cosmeceuticals die het vermogen hebben om in de diepere huidlagen door te dringen en de huid vanaf de basis op te bouwen.

 

Schoonheidsspecialiste & Ik Skin Specialist: Britt.

 

✔ Al 12 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste

✔ Gefascineerd door huidverbetering

✔ Geeft heerlijke ontspannende massages

✔ Maakt prachtige wenkbrauwen en wimpers

✔ Jarenlange ervaring als docente voor wimperstyling en beautyopleidingen