Behandeling Prijs
PediSpa Basic € 30,99
PediSpa i.c.m. Gelpolish € 34.99
PediSpa i.c.m. French Manicure € 39,99
PediSpa Full Treatment € 39.99
PediSpa Duo Full Treatment € 79.99
PediSpa MAN € 34.99
PediSpa Deluxe € 42.50
PediSpa Ultra € 49.99
Oude gelpolish verwijderen € 4,50

 

 

 

PediaSpa Basic

De PediSpa Basic behandeling is ideaal als u uw voeten heerlijk wilt verzorgen. Als eerst worden uw voeten gereinigd met foam. Daarna volgt het knippen en in vorm vijlen van de nagels. Dan gaan we uw voeten scrubben en als laatst volgt een verzorgende voetencreme massage. Tussen deze behandeling door wordt u rug heerlijk gemasseerd in de massagestoel. 

 

PediSpa i.c.m. Gelpolish

In deze behandeling worden de voeten gereinigd met een foam. Daarna worden de teennagels geknipt en in vorm gevijld. In de tussentijd kunt u een kleur kiezen uit ons ruime collectie van gelpolish. Uw nagels krijgen een mooie kleur op de teennagels dat wel tot 6 weken blijft zitten! Wanneer het kleurtje erop zit, worden uw voeten gescrubt en als laatst volgt een verzorgende voetencreme massage. Tussen deze behandeling door wordt u rug heerlijk gemasseerd in de massagestoel. 

 

PediSpa i.c.m. French Manicure

In deze behandeling worden de voeten gereinigd met een foam. Daarna worden de teennagels geknipt en in vorm gevijld. Uw nagels krijgen een mooie french manicure (poly acryl) op de teennagels dat wel tot 6 weken blijft zitten! Wanneer de french manicure erop zit, worden uw voeten gescrubt en als laatst volgt een verzorgende voetencreme massage. Tussen deze behandeling door wordt u rug heerlijk gemasseerd in de massagestoel. 

 

PediSpa Full Treatment

De PediSpa Full Treatment is een behandeling als u graag een versteviging wilt van uw teennagels. Als eerst gaan we uw voeten reinigen met een foam. Daarna gaan we de teennagels knippen en in vorm vijlen en indien gewenst gaan we (lichte) eelt verwijderen. Dan gaan we de teennagels verstevigen door middel van een rubberbase (de gelpolish zit hier niet bij in). Hierna gaan we de voeten scrubben en brengen we een verzorgende voetencreme aan met korte massage.

 

PediSpa MAN

De PediSpa MAN behandeling is ideaal als u uw voeten heerlijk wilt verzorgen. Als eerst worden uw voeten gereinigd met foam. Daarna volgt het knippen en in vorm vijlen van de nagels. Als laatste worden uw voeten gescrubd  en volgt er een verzorgende voetencreme massage. Tussen deze behandeling door wordt u rug heerlijk gemasseerd in de massagestoel. 

 

PediSpa Deluxe

In deze behandeling worden uw voeten gereinigd met een foam. Daarna volgt het knippen en in vorm vijlen van de teennagels. Dan volgt een ontspannende olie massage van de voeten. Daarna gaan we de voeten scrubben en als laatste krijgt u een verzorgende voetencreme massage. Tussen deze behandeling door wordt u rug heerlijk gemasseerd in de massagestoel. 

 

PediSpa Ultra

Deze behandeling is ideaal als u even heerlijk wilt ontspannen. Allereerst beginnen wij met een reiniging van de voeten door middel van een foam. Daarna volgt het knippen en in vorm vijlen van de teennagels. Dan volgt er een scrubmassage en wordt er eventueel (lichte) eelt verwijderd. Hierna krijgen uw voeten een voetenmasker. Na de voetenmasker volgt er een ontspannende massage met olie en als laatst brengen we een verzorgende voetencreme aan. Tussen deze behandeling door wordt u rug heerlijk gemasseerd in de massagestoel.

 

 

Voor DUO behandelingen bel naar 0611788781 om een afspraak in te plannen.