NAGELSTYLING

 

Nagelstyling komt in veel soorten en maten maar is geschikt voor iedereen wie van verzorgde handen houdt. Wij bieden een breed scala aan nagelbehandelingen aan voor jong en oud. Bij ons in de salon wordt uitsluitend gewerkt met EU goedgekeurde nagelproducten. Er is niets wat wij niet kunnen!

 

Op onze kunstnagels (acryl & polygel) heb je standaard 2 weken volledige garantie. Op de BIAB en gellak zit altijd 1 week garantie. Wij raden onze klanten altijd aan zich goed te laten informeren over de gekozen nagelbehandeling. Niet elke nagelbehandeling is geschikt voor een bepaald nageltype.

 

Je kan altijd vrijblijvend langskomen om je nagels te laten beoordelen zodat we samen de meest geschikte behandeling kunnen vinden.

 

Waarom gewoon even langskomen?

 

Ik wil een afspraak boeken maar weet niet welke

Ik heb in een andere salon mijn nagels laten doen maar ik ben niet tevreden

Ik wil weten hoe mijn nagels eraf moeten

✔ Ik heb een vraag over mijn nagels gezet door jullie

 

 

 

STYLISTES

 

 

CHATELAINE

 

In 2016 ben ik begonnen met mijn opleiding nagelstyling. Ik hou mij al 9 jaar bezig met kunstnagels. Als kind was ik altijd al gefascineerd door lange, kleurrijke nagels. Ik bleek een groot talent te hebben voor acrylstyling. Dit heb ik Internationaal door getraind totdat ik tevreden was. Vanaf 2017 had ik een goedlopende thuissalon. Al jaren heb ik een klantenstop en heb ik een geweldige hechte, mooie klantenkring opgebouwd. Voor mij was dit niet genoeg. Ik miste uitdagingen waardoor ik les ben gaan geven. Ik ben begonnen met lesgeven aan mijn beste vriendin. Alissa en ik zijn al 20 jaar bevriend. We go way back!

 

Alissa is de rustige variant van mij. Hoe verschillend we ook zijn, we kunnen niet zonder elkaar. Wat bleek, dat Alissa ook een groot talent heeft voor nagels zetten. Zij heeft weer andere opleidingen dan mij gevolgd en ondanks dat zij minder ervaring heeft en haar eigen techniek behandeld leren we veel van elkaar.

 

Het leukste vind ik de gruwelijk lange nagels met mijn eigen bedachte nail-art designs. Voor een basis setje nagels mag je mijn tafel voorbij gaan. Ik heb veel bekende mensen aan mijn nageltafel gehad en krijg vaak aanvragen of ik op locatie wil komen om nagels te zetten. Dit sla ik vaak af sinds ik moeder ben geworden. Ik geniet van mijn zaak, ons geweldige team en mijn eigen klanten. 

 

 

ALISSA

 

Nooit had ik gedacht dat ik dit beroep zou gaan beoefenen. Chatelaine zag er iets in. ´Jij bent zo creatief! Wedden dat jij nagels kan zetten.´ Zo begon het avontuur.  In 2019 oefende ik een beetje voor de lol. Begin 2020 haalde ik mijn certificaten. Om geen onderscheid te maken volgde ik de volledige opleiding met een groepje andere cursisten. Tijdens Chatelaine´s zwangerschap verlof ben ik ook bij andere opleiders gaan trainen in Nederland. Zo heb ik oa. een French Inlay cursus gevolgd waarin de focus ligt op het plaatsen met sjablonen en de E-Manicure.

 

Ik vind nagels zetten geweldig. Wel neem ik er graag mijn tijd voor. De basis sets, mooi kort en verzorgd met een kleurtje vind ik heerlijk om te zetten. Als ik aan het werk ben dan ben ik alleen met mijn hoofd bij de nagels. Ik leg enorm de focus op het lakwerk. De french-manicures en de polygels zijn helemaal mijn ding.

LISA

 

Ik begon mijn tijd een jaar geleden bij Heavenly Hands als stagiare schoonheidsspecialiste. Inmiddels ben ik afgestudeerd allround schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, en wimperstyliste. Momenteel werk ik 3 tot 4 dagen bij Heavenly Hands en vind je mij voornamelijk aan de nageltafel of wimperhoek. Qua nagels hou ik van hele gekke nagels maar ben ik nog druk aan het oefenen op nail-art modellen. Dus als jij een keer verrast wil worden met een gek design ben je van harte welkom aan mijn nageltafel.