NAGELS & HANDEN Prijs
Nieuwe set acryl afgewerkt met gellak €49,99
Nieuwe set acryl incl 2 off-nails €59,99
Nieuwe set acryl French - Manicure of Babyboom €65
Nieuwe set acrylgel / polygel afgewerkt met gellak €59,99
Nieuwe set bruidsnagels icm Full Manicure €75
Nieuwe set Chatelaine´s Choice (Nail-Art set) €65
Nieuwe set Rubberbase icm korte verlenging €39,99
Nieuwe set Rubberbase zonder verlenging €35
BIAB behandeling €45
Nieuwe gellak op natuurlijke nagels €27,50
Versteviging natuurlijke nagels (blanke builder gel) €25
Teenage mini manicure icm gellak of rubberbase (13 tot 16 jaar) €23,50
60 plus manicure icm gellak €45
Full Manicure zonder gellak €24,50
Full Manicure met gellak €34,50
Full Manicure icm rubberbase (natuurlijke kleuren) €45
Extra Nail-Art per nagel €2,50
Nail-Art op meer dan 5 nagels €10
E-Manicure toeslag (verwijderen nagelriemen en velletjes) €7,50
Bijwerken Acrylnagels 1 tot 3 weken €39,99
Bijwerken Acrylnagels 3 tot 5 weken €45
Bijwerken Acrylgel/Polygel 1 tot 3 weken €37,50
Bijwerken Acrylgel/Polygel 3 tot 5 weken €42,50
Verwijderen hele set acrylnagels (door ons gezet) €16,50
Verwijderen hele set acrylnagels (niet door ons gezet) €19,99
Verwijderen van polygel, builder of rubber (door ons gezet) €7,50
Verwijderen van polygel, builder of rubber (niet door ons gezet) €19,99
Verwijder toeslag acryl (door ons gezet) icm nieuwe set €7,50
Verwijder toeslag acryl (niet door ons gezet) icm nieuwe set €10
Wassen, scrubben, vijlen van de nagels, handverzorging €17,50
MAN Wassen, scrubben, vijlen van de nagels, en handverzorging €19,50
MAN Manicure incl paraffine behandeling, arm en hand massage en handverzorging €32,50
MAN Nagelbijtbehandeling €45
WENKBRAUW & WIMPERSTYLING Prijs
Wenkbrauwen epileren/harsen €9,99
Wenkbrauwen verven en harsen €19,99
Wenkbrauwen verven €9,99
Wimpers verven €10,50
Henna brows €27,50
Lashlifting complete €44,99
Browlamination excl verven €39,99
Browlamination incl verven €44,99
Wimperextension One by One nieuwe set €59,99
Bijwerken One by One 2 weken €27,50
Bijwerken One by One 3 weken €37,50
Bijwerken One by One 4 weken €47,50
Verwijderen wimperextensions €14,99

GELAATSBEHANDELINGEN

 

FASE 1

Ook al lijkt de huid nog zo gezond, toch is het belangrijk om de huid terug te brengen naar haar natuurlijke huidconditie en huidflora. Tijdens Fase 1, de unieke Reset fase, wordt uw huid weer in balans gebracht en het immuunsysteem van de huid hersteld.

 

Reset Basic                 45 minuten                  €47,50

Huidanalyse, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, intensief verzorgend masker, dag / nacht verzorging + eye care en huid advies voor thuis.

 

Reset Complete           60 minuten                 €59,50

Huidanalyse, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, epileren of harsen van de wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, massage (gezicht, decolleté, nek, schouders), intensief verzorgend masker, dag / nacht verzorging + eye care en huidadvies voor thuis.

 

FASE 2

In Fase 2 gaan we uw huid herstellen. We bouwen het conditieniveau van uw huid verder op. Dit doen we door de huid dieper te reinigen de huidconditie optimaliseren en de huid van ook van binnenuit te verzorgen.

 

Healthy Basic                60 minuten              €62,60

Huidanalyse, oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, intensief verzorgend masker + serum infusion, serum infusion + dag/ nacht verzorging, huidadvies voor thuis.

 

Healthy Complete         75 minuten              €77,50

Huidanalyse, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, massage (gezicht, decolleté, nek en schouders), intensief voedend masker + serum infusion, serum infusion + dag / nacht verzorging, huidadvies voor thuis.

 

FASE 3

In Fase 3 zult u merkbare resultaten zien doordat huidproblemen en huidwensen doelgericht worden aangepakt. We gaan aan de slag met hoog geconcentreerde krachtige serums.

 

Basic Perfection             75 minuten             €77,50

Huidanalyse, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen harsen of epileren, 2x Intensief voedend masker + serum infusion, dag / nachtcréme + serum infusion, huidadvies voor thuis.

 

Complete Perfection        90 minuten          €92,50

Huidanalyse, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen harsen /epileren, intensief voedend masker, serum infusion + korte bindweefselmassage gezicht / hals, massage (gezicht, decolleté, nek en schouders), intensief voedend masker + serum infusion, serum infusion + dag / nacht crème, huidadvies voor thuis.

 

FASE 4

In Fase 4 gaan we voor blijvende maximale huidverbetering door gebruik te maken van fruitzuren en huidoliën. De krachtige fruitzuren en huidoliën meng je met alle IK Skin Perfection cosmeceuticals en zorgen direct voor resultaat.

 

Just Mix Program Basic       75 minuten         €77,50

Huidanalyse, oppervlakte reiniging + mix it oil infusion, diepte reiniging, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, 2x Intensief voedend masker + mix it oil infusion, dag / nachtcreme + mix it oil infusion, oog, lip en dagverzorging + SPF 50, huidadvies voor thuis.

 

Just Mix Program Complete  90 minuten      €92,50

Huidanalyse, oppervlakte reiniging + mix it oil infusion, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, massage met serum infusion, 2x Intensief voedend masker + mix it oil infusion, dag / nachtcreme + mix it oil infusion, oog, lip en dagverzorging + SPF 50, huidadvies voor thuis.

 

Het maximale effect bereik je als je ook thuis de huidverbeterende producten van IK blijft gebruiken. Bij ons kun je de producten van jouw behandeling kopen. Zo weet je precies wat bij jouw huid past. Hoe fijn is dat!

PEDISPA BEHANDELINGEN

PediaSpa Basic €27,99

De PediSpa Basic behandeling is ideaal als u uw voeten heerlijk wilt verzorgen. Uw voeten worden gereinigd met vitaminefoam. Daarna volgt het knippen en in vorm vijlen van de nagels. Vervolgens gaan we uw voeten scrubben en als laatst volgt een verzorgende voetcreme massage. Tussen deze behandeling door wordt u rug heerlijk gemasseerd in de massagestoel.

 

PediSpa i.c.m. Gelpolish €34,99

In deze behandeling worden de voeten gereinigd met de vitaminefoam. Daarna worden de teennagels geknipt en in vorm gevijld. Met de elektrische frees gaan wij uw nagelriemen uitfrezen en wegknippen voor een mooi zacht resultaat. Het voordeel hiervan is dat de lak mooier aangebracht wordt en daardoor beter blijft zitten. In de tussentijd kunt u een kleur kiezen uit ons ruime collectie van gelpolish. Uw nagels krijgen een mooie kleur op de teennagels dat wel 6 tot 8 weken blijft zitten! Wanneer het kleurtje erop zit, worden uw voeten gescrubt en als laatst volgt een verzorgende voetencreme massage. Tussen deze behandeling door wordt u rug heerlijk gemasseerd in de massagestoel. 

 

PediSpa i.c.m. French Manicure €39,99

Bij deze behandeling worden de voeten gereinigd met de vitaminefoam. Daarna worden de teennagels geknipt en in vorm gevijld. Met de elektrische frees gaan wij uw nagelriemen uitfrezen en wegknippen voor een mooi zacht resultaat. Het voordeel hiervan is dat de lak mooier aangebracht wordt en daardoor beter blijft zitten. Uw nagels krijgen een mooie french manicure (poly acryl) op de teennagels dat wel tot 6 weken mooi blijft! Wanneer de french-manicure erop zit, worden uw voeten gescrubt en als laatst volgt een verzorgende voetencreme massage. Tussen deze behandeling door wordt u rug heerlijk gemasseerd in de massagestoel. 

 

PediSpa Full Treatment €39,99

De PediSpa Full Treatment is een heerlijke behandeling als u van natuurlijke teennagels houdt. Als eerst gaan we uw voeten reinigen met een vitaminefoam. Daarna gaan we de teennagels knippen en in vorm vijlen. Met de elektrische frees gaan wij uw nagelriemen uitfrezen en wegknippen voor een mooi zacht resultaat. Het voordeel hiervan is dat de rubberbase mooier aangebracht wordt en daardoor beter blijft zitten.  Daarna verwijderen uw oppervalkkige eelt met de voetvijl. Daarna gaan we de teennagels aflakken door middel van een rubberbase (keuze uit 5 natuurlijke kleuren). Hierna gaan we de voeten scrubben en brengen we een verzorgende voetencreme aan doormiddel van een korte massage.

 

PediSpa MAN €34,99

De PediSpa MAN behandeling is ideaal als u uw voeten heerlijk wilt verzorgen. Als eerst worden uw voeten gereinigd met vitaminefoam. Daarna volgt het knippen en in vorm vijlen van de nagels. Als laatste worden uw voeten gescrubd en verwijderen wij uw oppervlakkige eelt met de voetvijl en volgt er een verzorgende voetencreme massage. Tussen deze behandeling door wordt u rug heerlijk gemasseerd in de massagestoel. 

 

PediSpa Deluxe €42,50

In deze behandeling worden uw voeten gereinigd met een vitaminefoam. Daarna volgt het knippen en in vorm vijlen van de teennagels. Met de elektrische frees gaan wij uw nagelriemen uitfrezen en wegknippen voor een mooi zacht resultaat. Dan volgt een ontspannende olie massage van de voeten. Daarna gaan we de voeten scrubben en als laatste krijgt u een verzorgende voetencreme massage. Tussen deze behandeling door wordt u rug heerlijk gemasseerd in de massagestoel. 

 

PediSpa Ultra €45

Deze behandeling is ideaal als u even heerlijk wilt ontspannen. Allereerst beginnen wij met een reiniging van de voeten door middel van een vitaminefoam. Daarna volgt het knippen en in vorm vijlen van de teennagels. Met de elektrische frees gaan wij uw nagelriemen uitfrezen en wegknippen voor een mooi zacht resultaat. Het voordeel hiervan is dat de lak mooier aangebracht wordt en daardoor beter blijft zitten. Dan volgt er een scrubmassage en wordt er oppervlakkig eelt verwijderd. Hierna krijgen uw voeten een voetenmasker. Na de voetenmasker volgt er een ontspannende massage met olie en als laatst brengen we een verzorgende voetencreme aan. Tussen deze behandeling door wordt u rug heerlijk gemasseerd in de massagestoel.

 

 

Voor DUO behandelingen plant u samen met de gene waarmee u wilt komen beiden de behandeling op het zelfde tijdstip in op uw eigen naam. Vermeld in de notities dat uw samen komt met deze persoon. Of bel met ons zodat wij dit voor u kunnen inplannen.

06 - 11 788 781