Even voorstellen,
Mijn naam is Chatelaine van Dijk - de Jager. In 2017 startte ik met mijn nagelstudio Heavenly Hands nadat ik mijn allround nagelstyliste opleiding in 2016 heb afgerond. Zonder klanten, met weinig ervaring opende ik 'Heavenly Hands'. Ik was altijd al gefascineerd door nagels en vooral door extreme nagels. Bij toeval ontdekte ik op instagram 'Annabel Maginnis'. Een Engelse nagelartiest wie over de 750.000 volgers had. Ik werd verliefd op haar designs en bestelde de producten op haar webshop, dezelfde waar zij destijds ook mee werkte.

Mijn klanten dienden als proefkonijn. Bloemetjes, gemarmerde nagels niks was te gek. Eind 2017 kwam mijn idool met haar eerste Nail-art Course in Manchester UK. Hier moest ik bij zijn! Geboekt, gegaan, gehaald. Trots vertrok ik weer naar huis en was/ben ik de enige Nederlandse met een diploma van Nail by Annabel. Glitterbels werd een paar weken later in het leven geroepen. Inmiddels anderhalf jaar verder is dit merk extreem gegroeid. Momenteel is Glitterbels één van de beste acrylproducten ter wereld en werken wij uitsluitend met dit 100% vegan maar ook nog eens super trendy acrylsysteem.

Sinds 2019 ben ik gestart met het geven van Nail-art workshops voor ervaren nagelstylistes. Ook is er een mogelijkheid om bij Heavenly Hands een Allround Acrylstyling opleiding te volgen. Onze cursussen worden gegeven in groepen van 2 a 3 cursisten met mij als docent. Dit omdat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat bij ons. Net als prijskwaliteitverhouding. Dankzij Glitterbels zijn onze opleidingen voordeliger maar zeker exclusiever dan andere in Nederland. Heavenly hands is aangesloten bij het Nederlandse Nagelgilde en is Glitterbels Educator NL.

Wil jij informatie over onze workshops of opleidingen? Vul dan hieronder het contactformulier in zodat ik jou alle informatie kan mailen!