Even voorstellen,
Mijn naam is Chatelaine van Dijk - de Jager. In 2017 startte ik met mijn nagelstudio Heavenly Hands nadat ik mijn allround nagelstyliste opleiding in 2016 heb afgerond. Zonder klanten, met weinig ervaring opende ik 'Heavenly Hands'. Ik was altijd al gefascineerd door nagels en vooral door extreme nagels en heb hier ook verschillende trainingen voor gevolgd.

Mijn klanten dienden als proefkonijn. Bloemetjes, gemarmerde nagels niks was te gek. Eind 2017 besloot ik de eerste Nail-art Course van Annabel Magginnis te volgen in Manchester UK. Wat een ervaring! Trots vertrok ik weer naar huis en was/ben ik de enige Nederlandse met een diploma van Nail by Annabel. Glitterbels werd een paar weken later in het leven geroepen. Inmiddels anderhalf jaar verder is dit merk uitgegroeid tot één van de top merken in de kunstnagel branche. Momenteel is Glitterbels één van de beste acrylproducten ter wereld en werken wij uitsluitend met dit 100% vegan maar ook nog eens super trendy acrylsysteem.

Sinds 2019 ben ik gestart met het geven van Nail-art workshops voor ervaren nagelstylistes. Ook zijn er inmiddels al verschillende dames onder mijn dak afgestudeerd als Allround acrylstyliste. Onze cursussen worden gegeven in groepen van 2 a 3 cursisten met mij als docent. Dit omdat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat bij ons. Net als prijskwaliteitverhouding. Dankzij Glitterbels zijn onze opleidingen voordeliger maar zeker exclusiever dan andere in Nederland. Heavenly hands is aangesloten bij het Nederlandse Nagelgilde.

Wil jij meer informatie over een behandeling of een workshop/opleiding? Neem dan whatsapp contact op met 06-11 78 87 81 of bereik ons via socialmedia.