Chatelaine.

Ik ben Chatelaine de Jager (25)

Eigenaresse van Heavenly Hands & Skin Heaven. Naast mijn werk als nail-artist functioneer ik binnen het bedrijf als docent. In ons opleidingscentrum

kan je je laten opleiden als allround acrylstylist, nail-artist, gel specialist en nog veel meer. Voor alles over kunstnagels moet je bij mij zijn!

 

Favoriete kleur: Pastel blauw

Beste artiest: Elvis Presley

Mooiste vakantieland: USA

Lekkerste cocktail: Strawberry Mojito

Geheime liefde: Leonardo di Caprio

 

Britt.

Mijn naam is Britt (31)

Ik ben werkzaam als allround schoonheidsspecialiste bij Skin Heaven. Daarnaast kunt u bij mij ook terecht voor trainingen. Ik ben al 12 jaar werkzaam in de uiterlijke verzorgingsbranche. Werken als schoonheidsspecialiste is een grote passie van mij. Ik vind het erg leuk om met mensen te werken en mensen te laten stralen. Met al mijn specialisaties help ik u graag!

 

Favoriete kleur: Goud

Beste artiest: Adele

Mooiste vakantieland: Spanje

Lekkerste cocktail: Daiquari

Geheime liefde: Gerard Butler

Alissa.

Graag stel ik me voor aan jullie. Ik ben Alissa van Bree (25) Ik werk binnen Heavenly Hands als nagelstyliste. Met veel passie voorzie ik jullie van mooie handen en natuurlijk ook voeten. Daarnaast ontferm ik me over de webshop en ben ik de gene aan wie je al je Glitterbels vragen kan stellen. Ik hoop je snel te zien aan mijn nageltafel!

 

Favoriete kleur: Paars

Beste artiest: Marco Borsato

Mooiste vakantieland: Griekenland 

Lekkerste cocktail: Pina Colada

Geheime liefde: Sam Heughan

 

Raisa.

Wil jij weten waar al die mooie foto's vandaan komen? Thats my job! Ik ben Raisa (22) en ik woon in Delden. Ik ben eigenaresse van Raisa Photography en ik ben zo nu en dan in de salon te vinden voor de media en marketing van Heavenly Hands. 

 

Favoriete kleur: Olijfgroen

Beste artiest: 

Mooiste vakantieland: Spanje

Lekkerste cocktail: Watermelon Cosmo

Geheime liefde: Ian Somerhalder